Viktor

En klassisk GDH hoved - og rar som dagen er lang

Mærsk-Møller's Viktor står til rådighed for parring.

Avlshan: Mærsk-Møller's Viktor, dk04775/2011

Hoftestatus: B

Muskeltræthed: fri via forældrer

PRA: DNA-testet fri

Udstilling: Exc. x flere, CACIB x 2, Dansk Vinder 2013

Markprøvepræmieret 3. præmie

Mor: Mille

Far: Charletan's Charlie

Viktor er en superdejlig dreng, han er født 18/3 2011.

Han er fantastisk flot og velproportioneret, han er på 58 cm høj og vejer 35 kg. Han har B-hofter og han er fri for både PRA og muskeltræthed. Han er utrolig flot, muskuløs og racetypisk med et meget klassisk GDH hoved. Han er et typisk eksemplar af den gamle danske hønsehund med udelukkende gamle danske gener i så langt tilbage, stamtavlen rækker.

Viktor er utrolig godmodig af temperament og vennesæl, en rigtig rar dreng. Desuden er han virkelig lærenem og behagesyg, en rigtig dygtig dreng. I fritiden træner han Rally i DCH, og han er virkelig god til såvel dette som almindelig lydighed, løbe ved siden af cyklen og sidde på skødet som en puddel kan han også! Der er trods alt andet i Viktors liv end vand, fugle, apportering, udstillinger og tæver i løbetid😍🙃😍🙃😍🙃😘😘😘😍

Han er jagtligt vurderet som kun 20 måneder gammel og dette med fin kritik, og han har fået Excellent på udstilling flere gange samt et par CACIB. I Herning i 2013 blev han Dansk Vinder.

Viktor er markprøvepræmieret og hans absolutte favoritsport er vandapportering, han er naturlig vandapportør. Han har en superfølsom næse og er racetypisk langsomt gående med kort søg på marken. Han er energisk og ivrig på praktisk jagt men helt standfast i sin fuglebehandling og blød i munden.

Han er godkendt til avl indenfor klubben for gamle danske hønsehunde. Viktor står til rådighed for naturlig parring, insemination og frostinseminering. Hans sædkvalitet er prima 95% efter tapning og 80% efter nedfrysning og optøning. Frostsæden kan eksporteres til det geografiske Europa, USA og Canada. Viktor har produceret 2 kuld med ialt 17 hvalpe, et kuld på 4 hvalpe og et kuld på 13 hvalpe. Flere af Viktors hvalpe er højt præmierede både på markprøver og på udstillinger.

Viktor er meget parringsvillig og kan med sin fine næse selv finde ud af, hvornår tæven er klar.

Journalkort Mærsk-Møller's Viktor sædkvalitet 1.&2. tapning

Nyeste kommentarer

19.10 | 11:29

Hejsa kunne godt være interesseret i en hvalp. Har lige mistet vores ...

13.10 | 16:29

Hej Trine Ja, det er da bestemt muligt at ringe. Tlf. 20164644. Mvh ...

13.10 | 14:48

Hej, jeg kender en mand, som måske kunne være interesseret i en ...

02.02 | 17:23

Hej Marie-Louise, Jeg har sendt mail vedr. GDH-hvalp. Jeg vil gerne skri...