Gammel Dansk siden 1970

Overskrift 1

Interessen for Gammel Dansk Hønsehund startede i 1970, da min far købte en hanhvalp, Mikkel. Far ville have en familievenlig og dansk hund. Mikkel var en højt elsket, dejlig rar og godmodig familiehund, som jeg som barn elskede at klappe på de fløjlsbløde ører. Da han skulle herfra, investerede forældrene i endnu en Mikkel i 1981, også en utrolig kælen og kærlig Gammel Dansk Hønsehund.

Hele Familien i 1981

Overskrift 1

Jeg startede i 2005 med en dejlig border/schæfer/huskyblanding hyrdehittehunden Molly. Hun fik selskab af naboens gamle collie Pan. Efterhånden som Pan blev ældre, kiggede jeg efter en erstatning for ham og faldt her for GDH tæven Mille på DBA. Så nu havde jeg tre omplaceringshunde. Af erfaring vidste jeg jo, at med en Gammel Dansk Hønsehund fik jeg en rigtig god hund. Jeg havde straks planer om hvalpe, da jeg syntes, det kunne være rigtigt hyggeligt med sådan nogle småfolk, hvilket det også viste sig at være.

Mille med sine venner Molly og Pan i 2008.

Overskrift 1

Mille var et rigtig godt valg, hun faldt godt til, og magen til kvik og god hund, jeg fik. Da Pan skulle herfra, blev en af Milles hvalpe fra første kuld, Maja, istedet boede hjemme. Maja voksede op til en lærenem og skøn hund, og de tre tæver trivedes rigtig godt sammen, de havde stor glæde af hinandens selskab.

Mille med datteren Maja. Desuden Molly og Marie-Louise. November 2009.

Nyeste kommentarer

19.10 | 11:29

Hejsa kunne godt være interesseret i en hvalp. Har lige mistet vores ...

13.10 | 16:29

Hej Trine Ja, det er da bestemt muligt at ringe. Tlf. 20164644. Mvh ...

13.10 | 14:48

Hej, jeg kender en mand, som måske kunne være interesseret i en ...

02.02 | 17:23

Hej Marie-Louise, Jeg har sendt mail vedr. GDH-hvalp. Jeg vil gerne skri...